INA Grupa preuzela dva nova maloprodajna mjesta

Zagreb, 24. srpnja 2019. – INA Maloprodajni servisi preuzeli su dva nova maloprodajna mjesta na lokacijama u Svetoj Nedelji, na adresi F. Tuđmana 16 te u Desincu, na adresi Donji Desinec 167/c.
Ovime je Inina regionalna mreža dostigla brojku od 511 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj te susjednim zemljama Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori. Samo ove godine otvoreno je 11 maloprodajnih mjesta: dva u Hrvatskoj, tri u Bosni i Hercegovini i šest u Crnoj Gori.

INA u Hrvatskoj drži vodeću poziciju, a maloprodajna mjesta su prepoznatljivo mjesto kupnje koja svakoga dana posjeti više od 200.000 kupaca. Kompanija stratešku prednost gradi na kontinuiranom razvoju svoje maloprodajne mreže kroz širenje, kapitalna ulaganja u maloprodajna mjesta te unapređenje kvalitete usluga.

„Ovo je samo nastavak provedbe naše strategije u kojoj su među najvažnijim ciljevima povećana ulaganja u usluge kupcima i maloprodaju te kontinuirana modernizacija maloprodajnih mjesta. INA Maloprodajni servisi su usmjereni na kupce i naš je temeljni cilj da budemo na usluzi. Ove godine povećali smo i mjesečna primanja svojim radnicima u maloprodaji, a najnovijim širenjima još jednom smo potvrdili svoju usredotočenost na rast i izvrsnost“, izjavio je v.d. operativnog direktora Usluga kupcima i maloprodaje Vlatko Dujanić.

INA upravlja najvećom moderniziranom maloprodajnom mrežom u zemlji, gdje se, uz prodaju motornih goriva, pružaju mogućnost opskrbe robom široke potrošnje te dodatne usluge prilagođene zahtjevima i potrebama kupaca kao što su autopraonice, autobarovi i restorani, a ponuda se redovito proširuje. Na Ininim maloprodajnim mjestima moguće je kupiti slovenske i mađarske vinjete, pokupiti paket, platiti račune te uz uslugu AirCash slati novac, platiti račune uz naknadu od 1,50 kunu, odigrati igre Hrvatske lutrije itd.  Tu je i gastro koncept Fresh Corner u čijem se jedinstvenom ambijentu nudi više vrsta bogatih sendviča pripravljenih na licu mjesta, svježi pekarski proizvodi, hamburgeri, hot-dog, juhe, topla jela, cijeđeni sokovi, smoothie, premium čajevi, kave i drugi proizvodi.

Na novim Ininim maloprodajnim mjestima u Svetoj Nedelji i Desincu, osim ponude visoko kvalitetnih Class goriva, koja odgovaraju strogim tehničkim zahtjevima europskih direktiva, automobilske industrije i zaštite okoliša, dostupna je i roba široke potrošnje.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument