INA i Gibonni za SOS Dječje selo Hrvatska

  • Gibonni oduševio posjetitelje Zagreb Auto Showa promocijom novog albuma na Ininom izložbenom prostoru
  • Odlično su se zabavila i djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik
  • U suradnji s Inom, dio prihoda od prodaje Gibonnijevog albuma bit će doniran SOS Dječjem selu Hrvatska

Zagreb, 8. travnja 2016.– INA i Gibonni, kao veliki prijatelji i partneri SOS Dječjeg sela Hrvatska, uspješno su spojili glazbu, djecu i dobro djelo. Na Ininom izložbenom prostoru u sklopu Zagreb Auto Showa jedan od najpopularnijih pjevača na našoj sceni, Gibonni, održao je promociju svog novog albuma ‘Familija’ te u suradnji s Inom najavio početak prodaje na Ininim maloprodajnim mjestima. Prodaja će biti humanitarnog karaktera budući da se 10 kuna od svakog kupljenog albuma donira SOS Dječjem selu Hrvatska.

Dolazak Gibonnija na Inin izložbeni prostor pobudio je veliki interes posjetitelja Zagreb Auto Showa. No ovoga puta poznati pjevač je na promociji novoga albuma „Familija“, uz brojne obožavatelje, bio okružen i djecom iz SOS Dječjeg sela Lekenik. U ugodnom društvu, Gibonni je potpisivao CD-e od čije će se prodaje dio sredstava izdvojiti upravo za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi koja su smještena u SOS Dječjim selima Hrvatska. Jednom prilikom, prije četiri godine, moj prijatelj Darko koji je zaposlenik Ine, predložio mi je da posjetimo SOS Dječje selo Lekenik. Iskreno sam bio oduševljen brigom i svime što je njegova tvrtka ugradila u živote najpotrebitijih. Uključio sam se u tu plemenitu priču i radujem se što ona traje i dan danas. Oliver je prigrlio ovu ideju u prvoj sekundi! Čast nam je da možemo dati doprinos na svoj način, onim najboljim što možemo dati od sebe, plodovima svoje glazbe“, rekao je Gibonni.

„INA od 2009. godine kontinuirano pomaže SOS Dječjem selu Hrvatska. Ovoga puta ujedinili smo se s velikim pjevačem i dobrotvorom. Gibonnijev album prodaje se na oko 270 Ininih maloprodajnih mjesta, a od svakog kupljenog albuma 10 kuna donirat će se za SOS Dječje selo Hrvatska. Vjerujemo da će naši kupci prepoznati humanitarni karakter ove akcije“, izjavio je g. Darko Markotić, Inin izvršni direktor SD Trgovine na malo.

„Naši vjerni partneri, tvrtka INA i Gibonni, iznova su nas uspjeli iznenaditi. Suradnja i druženje s velikom pjevačkom zvijezdom poput Gibonnija za našu je djecu veliko uzbuđenje i sreća. Od srca im hvala na ovom lijepom danu u sklopu Zagreb Auto Showa, kao i na hvalevrijednoj suradnji“, rekla je Marinka Šenjug, voditeljica Fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Gibonni i djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik na Ininom štandu uživali su u atraktivnom sadržaju koji je INA pripremila za sve posjetitelje Zagreb Auto Showa, poput vožnji na simulatorima. Puna dojmova i lijepih uspomena, djeca su se vratila svojim SOS obiteljima, a partnerstvo između Ine i Udruge SOS Dječje selo Hrvatska postalo je još čvršće.

Ova hvalevrijedna humanitarna akcija nastavlja se na Ininim maloprodajnim mjestima po cijeloj Hrvatskoj. Popis lokacija na kojima se može kupiti novi Gibonnijev album i tako donirati 10 kuna za SOS Dječje selo Hrvatska potražite ovdje.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument