INA i Hrvatski nogometni savez obnovili sponzorsku suradnju

Zagreb, 6. rujna 2019. – Potpisivanjem sponzorskog ugovora između Ine i Hrvatskog nogometnog saveza ponovno je uspostavljena suradnja koja je započela još 2013. godine, a ovim ugovorom INA je postala Službeni dobavljač goriva hrvatske nogometne muške A reprezentacije. 

 „INA je jedna od vodećih hrvatskih kompanija, a naša nogometna vrsta među najboljima na svijetu – stoga je prirodno da i naši reprezentativci razdaljine svladavaju zahvaljujući Ininom vrhunskom Class Plus gorivu. Ponovno uspostavljanje partnerstva Ine i HNS-a predstavlja spoj dokazano najboljih i ne sumnjamo da će i rezultati koji tek slijede to potvrditi“, izjavio je Sándor Fasimon, predsjednik Uprave Ine.

“Zahvaljujem g. Fasimonu i rukovodstvu Ine na povjerenju koje su nam ponovno iskazali. Hrvatska je druga reprezentacija svijeta, a da bismo mogli i dalje stremiti takvim rezultatima i razvijati hrvatski nogomet, ključno je imati jake strateške partnere kao što je INA. Stoga nam je drago što je i INA uz nas na putu do Europskog prvenstva”, izjavio je Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

INA se kroz godine dokazala kao tradicionalni partner brojnih sportaša i raznovrsnih sportskih manifestacija, a suradnja s HNS-om za Inu oduvijek je bila od posebnog značaja. Reprezentaciji želimo uspjeh na predstojećim gostovanjima u Slovačkoj i Azerbajdžanu u sklopu Europskih kvalifikacija za EURO 2020.

O INA Grupi 
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR             
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument