INA i Inin Klub volontera pomažu SOS Dječjem selu Hrvatska

  • INA nastavlja s podrškom SOS Dječjem selu Hrvatska
  • INA Klub volontera sudjelovao u kreativnim radionicama s djecom iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci

Zagreb, 11. svibnja 2015. – Današnjom donacijom u SOS Dječjem selu Ladimirevci u Slavoniji INA je nastavila s podrškom SOS Dječjem selu Hrvatska, a u sklopu ove posljednje uspješne suradnje INA je postala zlatni donator SOS obitelji iz kuće Trešnja u SOS Dječjem selu Ladimirevci te SOS obitelji iz kuće Različak u SOS Dječjem selu Lekenik.  Ovom prilikom INA Klub volontera je održao kreativne radionice s djecom iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci u sklopu kojih su, uz zabavu i druženje, stekli i nove vještine.

„Današnja donacija još je jedan korak dalje u višegodišnjoj uspješnoj suradnji „velikih“ i  „malih“, kako mi to u Ini kažemo, ali ujedno i prilika da naglasimo Ininu predanost daljnjem jačanju i razvijanju ovog partnerstva. Također, voljeli bismo kada bi ovakvi trenuci ujedno poslužili i kao podsjetnik, kako kompanijama tako i pojedincima, na aktivnije pružanje podrške radu SOS Dječjeg sela Hrvatska, koje iz godine u godinu neumorno radi svoj posao i pruža djeci najbolje što može“, izjavila je ovom prilikom Željana Kljaić, direktorica proizvodne regije istočna Hrvatska.

„Druženje sa prijateljima iz INA-e sve nas je ponovno ispunilo pozitivnim emocijama i siguran sam da našom suradnjom pružamo odličan primjer društveno odgovornog djelovanja u cilju pomoći djeci koja su svoj brižan dom pronašla u 16 SOS obitelji u SOS Dječjem selu Ladimirevci “, rekao je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Suradnju s SOS Dječjim selom Hrvatska INA je započela 2010. godine te ju kontinuirano ostvaruje kroz različite projekte i inicijative, godišnje donacije i akcije INA Kluba volontera. Kroz pet godina suradnje, INA je SOS Dječjem selu Hrvatska donirala više od milijun kuna.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

O SOS Dječjem selu Hrvatska
Udruga SOS Dječje selo Hrvatska djeluje od 1992. godine kao ravnopravan član SOS Kinderdorf International, najveće svjetske nevladine organizacije za zbrinjavanje djece i mladih, te u sklopu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci i SOS Zajednica mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu, skrbi o 250 djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi. www.sos-dsh.hr

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr

SOS Dječje selo Hrvatska
Branka Mihaljinec, odnosi s javnošću, 098 291944Priloženi dokument