INA i KHL Medveščak Zagreb potpisali ugovor o sponzorskoj suradnji

Zagreb, 31. listopada 2017. – Na Ininom maloprodajnom mjestu u Jagićevoj svečano je potpisan ugovor o sponzorskoj suradnji između Ine i KHL Medveščak Zagreb. G. Davor Peruško, direktor Maloprodaje goriva i operativnih poslova  Ine, i g. Damir Gojanović, predsjednik Kluba, simbolički su potpisali klupski dres, a ovim povodom prisutne kupce smo uz kupnju goriva darivali ulaznicama za nadolazeće utakmice Medveščaka. Klub se u sezoni 2017./2018. natječe u EBEL ligi te će mu od velikog značaja biti podrška Ine.

G. Peruško tom je prilikom izjavio: „INA je oduvijek bila prijatelj sporta, a suradnja s Medveščakom počiva ne samo na našoj želji da damo podršku vrhunskim sportašima, već i da zajednički realiziramo aktivnosti kojima možemo doprinijeti zajednici budući da je Klub angažiran i u aspektu društvene odgovornosti, upravo kao i INA. Medveščaku želimo puno uspjeha i vidimo se na utakmicama.“

G. Gojanović, predsjednik Kluba, izrazio je zadovoljstvo ovom suradnjom: „Počašćeni smo i sretni što je INA prepoznala vrijednost Medveščaka i što nas je odlučila podržati u našim sportskim planovima i ciljevima. Za nas u Klubu kao i za samu vrijednost Medveščak brenda ovo kvalitetno partnerstvo s respektabilnom kompanijom kao što je INA ima veliko značenje jer poznato je kako najbolji idu uz najbolje. Slobodan sam reći kako je upravo INA ona vrijedna i snažna energija uz čiju ćemo podršku postizati i slaviti sportske rezultate na ledu, ali i zajedničke dodatne sadržaje koje ćemo organizirati za naše navijače i posjetitelje naših utakmica.“

Potpisivanju sponzorskog ugovora prisustvovala je i brojna igračka delegacija: Samson Mahbod, Ivan Janković, Sondre Olden, Adam Deutsch, Bruno Kegalj, Harri Tikkanen i Vito Nikolić su se zajedno s klupskom maskotom Medom Medveščakom i Ininim Pumpićem družili s novinarima i Ininim kupcima i darivali ih promotivnim materijalima.

Napomena za potpis fotografija: Igor Šoban, Pixsell

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 494 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument