INA i Općina Križ zajedno izgradile još jedno dječje igralište

Zagreb, 22. svibnja 2020. – Nakon izgradnje dječjeg igrališta u Gornjem Prnjarovcu 2017. godine, zatim dječjeg igrališta u Novoselcu 2019. godine, ovih je dana završena izgradnja novog dječjeg igrališta u centru Križa, trećeg po redu kojeg je Općina Križ realizirala uz sufinanciranje Ine.

Ukupna vrijednost ovog najvećeg dječjeg igrališta u Općini Križ iznosi oko 112.000,00 kn. Partnera u izgradnji, Općina Križ pronašla je u Ini koja je projekt sufinancirala sa 51.000,00 kn. Licencirane sprave izradila je i postavila tvrtka iz Ivanić-Grada poštujući važeće standarde i norme za proizvodnju dječjih igrališta s namjenom korištenja u javnoj upotrebi.

INA kontinuirano ulaže u zajednice u kojima posluje, a ponovno se rado odazvala još jednom projektu koji za cilj ima više dječjeg smjeha i radosti. Izgradnjom novog dječjeg igrališta u Križu oplemenjen je cjelokupni prostor parka, a sve s ciljem stvaranja boljih životnih uvjeta koji će djeci uljepšati djetinjstvo i pridonijeti ostanku mladih obitelji u Općini Križ. Nikolina Lukačić Petrović, direktorica Inine Proizvodne regije središnja Hrvatska je izjavila: „Od svojih početaka, INA je dio zajednica u kojima posluje. Da je tomu tako najbolje dokazuju inicijative koje kompanija samostalno pokreće ili podržava u suradnji s partnerima s ciljem poboljšanja uvjeta života lokalnog stanovništva. Ni u ovim kriznim vremenima, INA nije zaboravila na svoju odgovornu ulogu u društvu te smo ponosni što smo još jednom mogli pomoći u realizaciji projekta Općine Križ u čijim će benefitima moći uživati najmlađi članovi zajednice, odnosno djeca.“

 „Zahvaljujemo Ini na ovom značajnom sponzorstvu koje nam daje poticaj da s ovakvim projektima nastavljamo i dalje. Upravo u cilju stvaranja boljih uvjeta za odrastanje i razvoj djece s cijelog područja Općine Križ, nastavljamo izgradnju dječjih igrališta, a sljedeće na redu je dječje igralište u Rečici Kriškoj vrijedno oko 60.000,00 kn čija bi izgradnja trebala biti privedena kraju vrlo brzo.“ istaknuo je općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić.

 width=

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

 PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr