INA i ove godine nagrađuje najbolje eko projekte

  • INA i Novi list nagrađuju najbolje eko projekte četvrtu godinu zaredom
  • Najbolji projekti bit će nagrađeno novčanom nagradom koja će im omogućiti uspješnu implementaciju projekta

Zagreb, 1. listopada 2013. – Povodom nove školske godine 2013./2014. INA u suradnji s Novim listom četvrtu godinu zaredom pokreće natječaj u sklopu kojeg će nagraditi tri najbolja eko projekta osnovnih i srednjih škola.

Svi razredi, učenici i voditelji svih osnovnih i srednjih škola pozvani su stoga i ove godine da prijave svoje  eko projekte koje namjeravaju realizirati u tekućoj školskoj godini na natječaj koji traje do 21. listopada 2013. na adresu Novi list (Marketing, Natječaj za eko projekte), Zvonimirova 20a, 51000 Rijeka. Prijave na natječaj moraju sadržavati: naziv, adresu, žiro-račun  škole; imena učenika i voditelja eko projekta te naziv i opis planiranog eko projekta na najviše tri kartice teksta (90 redaka).

Pod eko projektima podrazumijevaju se svi planirani projekti koji imaju za cilj imaju edukaciju i aktivnosti vezane za očuvanje i poboljšanje kakvoće zraka, tla, voda i mora, uporabe i iskorištavanja otpada, zaštite i očuvanja biološke i krajobrazne raznolikosti, očuvanja životnog prostora, itd. Baš kao i dosadašnjih godina, prijavljeni projekti bit će ocijenjeni od strane stručne komisije koja će odabrati najbolje projekte i nagraditi ih novčanom nagradom:

  • 1. nagrada 10.000,00 kuna
  • 2. nagrada   8.000,00 kuna
  • 3. nagrada   7.000,00 kuna

Uspješnost prošlogodišnjeg natječaja potvrđena je 62 škole diljem zemlje s više od 70 zanimljivih projekata, dok je na natječaju iz 2011. godine sudjelovalo na desetke škola iz cijele Hrvatske s 50 maštovitih, originalnih i dobro razrađenih projekata. Informacije o prošlogodišnjim pobjednicima i njihovim zanimljivim projektima dostupne su ovdje.  O članovima stručne komisije, prijavljenim i ocijenjenim radovima čitajte u nadolazećem razdoblju na stranicama Novoga lista i internetskim stranicama Novoga lista, www.novilist.hr.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument