INA i ove godine raspisuje natječaj za najbolju fotografiju „INA u sportu“

INA – Industrija nafte d.d. i ove godine tradicionalno organizira  natječaj za najbolju fotografiju „INA U SPORTU“. Kako je INA  službeni partner Europskog prvenstva u vaterpolu koje se od 29.8. do 11.09. održava na Mladosti u Zagrebu, ovogodišnji natječaj organizira se upravo na temu vaterpola. Natječaj je otvoren od 29. kolovoza do 20. rujna 2010. godine, a mogu se prijaviti profesionalne i amaterske fotografije.

INA natječaj za najbolju fotografiju raspisuje sedmi put, a dosadašnji natječaji već su pokazali da postoji izniman interes ljubitelja fotografije zaljubljenih u sport.
Ovakve vrste natječaja svjedoče o važnoj povezanosti sportskih događaja, gospodarskih subjekata poput Ine i fotografa, koji detalje sportskih dostignuća ostavljaju trajno zabilježenima. Ono što i do sad prema propozicijama Natječaja treba odlikovati svaku fotografiju je dinamičnost, kompozicija, atmosfera, pomno odabran motiv, odnosi među elementima na fotografiji, te naravno vješto uklopljen logotip INE i/ili njezinih proizvoda.Priloženi dokument