INA i ove godine zapošljava mlade talente u pripravničkom programu Growww

Prijaviti se može na ina.hr/growww do 19. svibnja 2023.

Zagreb, 24. travnja 2023. – INA je i ove godine u potrazi za mladim talentima raspisala natječaje za zapošljavanje novih pripravnika. U sedam zemalja MOL Grupe, čija je članica i INA, kroz pripravnički program Growww bit će zaposleni novi Growwweri koji će imati priliku raditi na rješenjima za unapređenje mobilnosti, energije i održivosti regije.

Ovaj prestižni jednogodišnji program omogućuje različitim talentima s područja elektrotehnike, strojarstva, naftnog i kemijskog inženjerstva te prava da karijeru započnu u jednoj od vodećih i najstabilnijih energetskih kompanija u Srednjoj i Istočnoj Europi. Sudionici programa Growww postat će dio dinamičnog međunarodnog tima s mentorima koji su iskusni stručnjaci iz svojih područja.

„U 14 godina programa Growww u Hrvatskoj pridružilo nam se više od 700 pripravnika koji su donijeli svježu perspektivu i vidljivi napredak našoj organizaciji. Ovaj program u trajanju od 12 mjeseci idealna je prilika za mlade osobe na početku karijere koje su završile preddiplomski studij ili magisterij te žele karijeru započeti u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Osim profesionalnog razvoja i prilike za ostvarivanje međunarodne karijere, INA talentima nudi konkurentne plaće i beneficije“, izjavila je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini.

Zainteresirani mladi talenti mogu saznati kako je to raditi u Ini i prijaviti se na otvorena radna mjesta putem web stranice ina.hr/growww. Prijave se primaju do 19. svibnja 2023.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te važnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Tvrtku čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji se od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR        

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552| @: pr@ina.hr