INA i Socijalna zadruga „Pružimo ruke“ ponovno surađuju za dobrobit predškolske djece

Zrinski Topolovac, 27. svibnja 2021. – INA i Socijalna zadruga „Pružimo ruke“  i ove školske godine omogućuju djeci predškolskog uzrasta iz Zrinskog Topolovca da se kroz igru pripreme za polazak u školu.

Ova mala općina u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema dječji vrtić, pa će im inicijativa osigurati jednake mogućnosti za pripremu predškolarca, kao i njihovim vršnjacima iz razvijenijih krajeva. Uz pomoć doniranih sredstava, osiguran je stručan rad s djecom, a nastavak je to uspješne suradnje koja traje već punih šest godina, odnosno od 2016. kada su uz pomoć Ine opremljene prostorije za predškolsku nastavu u Zrinskom Topolovcu.

„INA od svojih početaka osluškuje potrebe lokalnih zajednica, a kada su u pitanju najmlađi članovi našeg društva, odnosno djeca, ta je briga još izraženija. Veseli nas što svojim doprinosom možemo sudjelovati i u pripremi predškolaraca iz Zrinskog Topolovca za važno razdoblje koje je ispred njih. Želimo im da uživaju u druženju i igri“, istaknuo je Vanja Lež, Inin rukovoditelj Objekata Šandrovac-Koprivnica.

Drago nam je da je INA prepoznala potencijal ovog programa te da i dalje podržava naš rad s predškolskom djecom. Nedopustivo je da u 21. stoljeću djeca u ruralnim sredinama nemaju jednake uvjete kao njihovi vršnjaci u gradovima. Kroz ove igraonice INA poboljšava djetinjstvo djeci Zrinskog Topolovca“ , rekla je Đurđa Adlešič, upraviteljica Socijalne zadruge „Pružimo ruke“.

Pripreme za nadolazeću školsku godinu u Zrinskom Topolovcu zahvaljujući Ini i Socijalnoj zadruzi mogu početi.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti.

Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

 PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr