INA na predstavljanju Košarkaškog kluba „Lovrekice“

  •  U OŠ „Mate Lovraka“ predstavljen novi košarkaški klub „Lovrekice“
  • INA aktivno podupire rad i sportske uspjehe ove osnovne škole

Petrinja, 13. rujna 2013. – Jučer je u prostorijama Osnovne škole „Mate Lovraka“ u održano predstavljanje novoosnovanog ženskog Košarkaškog kluba „Lovrekice“ koji čine učenice ove osnovne škole. Osim članica novoosnovanog kluba na predstavljanju su bile prisutne i aktualne prvakinje Hrvatske, košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Novi Zagreb.

INA se predstavila kao jedan od sponzora koji aktivno podupire rad i sportske uspjehe OŠ „Mate Lovraka“. Naime, INA je u prosincu prošle godine pomogla u financiranju obnove školske sportske dvorane s ciljem poboljšanja njezinih sigurnosnih uvjeta.

Prigodom predstavljanju novog košarkaškog kluba direktor Rafinerije nafte Sisak, g. Damir Butković obratio se djevojčicama poželjevši im sportske uspjehe, sreću u sportskim natjecanjima te, prije svega, užitak i veselje u druženju, treninzima, putovanjima i susretima: „Drago mi je da vas mogu pozdraviti ispred Ine i svoje osobno ime. Posebno sam sretan što sudjelujem na predstavljanju novog sportskog kluba koji čine učenice ove osnovne škole koja se može pohvaliti svojom aktivnošću na području zdravstvene kulture i sportskog života u Petrinji.  Novi klub ne znači samo nove sportske uspjehe, već i nova druženja, susrete, putovanja i sve što odrastanje uz sport čini tako dragocjenim. Kad se jednom kroz sport nauči što je timski rad, što je upornost i što je fair play, ta se iskustva nikada ne zaboravljaju. A to su i vrijednosti koje INA njeguje u svojoj poslovnoj sredini te ih smatramo važnima u profesionalnu životu i napredovanju, bez obzira kojom se strukom bavili.“

INA je prisutna u Sisačko-moslavačkoj županiji više od 80 godina te daje podršku mnogim udrugama, institucijama i manifestacijama. Posebno smo ponosni na donacije osnovnim školama i dječjim vrtićima.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument