INA na tržište uvodi plave UNP boce

  • Plave boce uvode se kako bi se svim Ininim potrošačima mogla jamčiti sigurnost, kvaliteta i količina proizvoda
  • U pilot-fazi, prve plave UNP boce za sada su dostupne u Zagrebu na Ininim maloprodajnim mjestima u Dubravi, Vukovarskoj i Zagrebačkoj aveniji – jug
  • Bojanje UNP boca u plavo neće imati dodatan utjecaj na cijenu

Zagreb, 10. veljače 2021. – INA uskoro započinje s plasmanom plavih UNP boca na svojim maloprodajnim mjestima. U pilot-fazi, prve plave UNP boce za sada su dostupne na Ininim maloprodajnim mjestima u Dubravi, Vukovarskoj i Zagrebačkoj aveniji – jug.

Plave boce uvode se kako bi se svim Ininim potrošačima mogla jamčiti sigurnost, kvaliteta i količina proizvoda. U početnoj fazi projekta bojat će se najrasprostranjenije klasične, čelične boce od 10 kg, dok će se u narednim godinama postupno obojati i sve ostale boce u ponudi. Plasman prvih plavih UNP boca, u naredne dvije godine, odvijat će se isključivo kroz Ininu maloprodajnu mrežu, prvo na području Grada Zagreba, a zatim i u ostatku Hrvatske.

Plave boce punit će se u ovlaštenim Ininim punionicama. S obzirom na to da na tržištu prevladava rasprostranjena narančasta boja UNP boca bez razlikovnih elemenata, do sada nije bilo moguće utvrditi koje su boce iz Ininog portfelja. Kupnjom nove Inine UNP boce ili zamjenom postojeće narančaste za plavu bocu s otisnutim INAplin logotipom INA potrošačima može jamčiti da su iste redovito održavane i atestirane. Bojanje UNP boca u plavo neće utjecati na njihovu prodajnu cijenu.

“Posljednjih nekoliko godina u Ini smo, između ostalog, usmjereni i na razvoj tržišta plina. Kontinuirano radimo na poboljšanju kvalitete proizvoda u skladu s potrebama tržišta i u interesu krajnjih potrošača. Poseban fokus stavili smo upravo na segment UNP-a u bocama jer nam je cilj jasno komunicirati proizvod koji garantira Ininu kvalitetu i sigurnost”, naglasio je Zlatko Galešić, rukovoditelj  Prodaje specijalnih proizvoda.

 width=