INA nagrađena za kvalitetu usluge

  • Tajni kupci ocijenili uslugu na Ininim benzinskim postajama kao najbolju

Zagreb, 17. travnja 2014.- INA je jučer primila nagradu za posvećenost kvaliteti usluge na svojim benzinskim postajama u sklopu  Mystery shopping dana, koji organizira agencija za mystery shopping Heraklea već desetu godinu zaredom.

Prihvaćajući nagradu u ime Ine, g. Boris Erceg iz Ininog Sektora poslovne analize i podrške maloprodaji, zahvalio se na nagradi i dodao „Ovakvu nagradu, koja se temelji na iskustvu i mišljenju osoba koje su zaista došle na naše postaje, komunicirale s našim prodavačima i kupile naše proizvode i usluge, shvaćamo kao daljnji poticaj, koji nam, uz pohvalu, ukazuje i na ona područja na kojima moramo dodatno poraditi“.

Nagrade se dodjeljuju onim tvrtkama koje su obučeni iskusni tajni kupci ocijenili kao najbolje u pružanju usluga svojim potrošačima, pogotovo uzimajući u obzir interakciju i komunikaciju između zaposlenika i kupca. Upravo s ciljem da dodatno unaprijedi orijentiranost na potrošača, INA redovito organizira radionice i treninge za zaposlenike na benzinskim postajama u sklopu kojih imaju priliku za razvoj prodajnih vještina i znanja, s posebnim naglaskom na interakciju s potrošačima.

Ove godine događanje je podijeljeno u dva dijela; kvaliteta usluge u automobilskom i financijskom sektoru i kvaliteta usluge u turizmu.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.460 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 444 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552
Fax: 01 6452 406
@: pr@ina.hr
Priloženi dokument