INA nastavlja s modernizacijom maloprodajne mreže

Nakon pokrenute modernizacije Inine maloprodajne mreže u 2011., projekt uspješno nastavljamo i dalje. U tom smislu, možemo najaviti modernizacije BP Kupari u Dubrovniku i BP Makarska Ratac.

Radovi na BP Kupari započet će 19. ožujka i trajat će 35 dana. Kako će u tom periodu BP Kupari biti zatvorena za kupce, naše vjerne potrošače pozivamo da se gorivima i robom široke potrošnje opskrbe na Ininim benzinskim postajama Čilipi, Dubrovnik-Grad i Dubrovnik-Komolac.
Benzinska postaja Makarska Ratac kreće u modernizaciju 26. ožujka te će na 35 dana za vrijeme trajanja radova također biti zatvorena. Pozivamo sve potrošače da koriste usluge BP Makarska Dugiš koja će u navedenom periodu raditi NON-STOP te BP Makarska Obala.

„Projekt modernizacije pokrenut je kako bi našim potrošačima  ponudili visoko kvalitetna goriva i maziva  te višu razinu usluga na našim postajama. Novim vizualnim identitetom i većom tehničkom opremljenošću ove će benzinske postaje biti prvi odabir ne samo domaćih, već i stranih kupaca koji će ove godine ljetovati na području Dubrovnika i Makarske“, rekao je Ivica Serdarević, Direktor Regije Split.

INA je u lipnju prošle godine pokrenula projekt pod nazivom „Plavi koncept“ kojim modernizira većinu svoje maloprodajne mreže. Rekonstruirano je i obnovljeno trideset benzinskih postaja, uvedena su Class goriva vrhunske kvalitete, a započeli smo i uvođenje dizel goriva s bio komponentom. Kako je maloprodajni segment ujedno i prvi kontakt s kupcem, dodatno je unaprijeđena i usluga naših zaposlenika na benzinskim postajama kako bi svim našim potrošačima još više bili od pomoći.

Ove godine u planu je intenzivirana modernizacija benzinskih postaja na većem broju lokacija. Do početka turističke sezone fokusirat ćemo se na benzinske postaje diljem obale kako bi spremno odgovorili na pojačanu potražnju za našim proizvodima i uslugama tijekom ljetnih mjeseci.Priloženi dokument