INA nastavlja suradnju s hrvatskom rukometnom reprezentacijom

Zagreb, 22. listopada 2019. – INA i Hrvatski rukometni savez produžili su danas dugogodišnje uspješno partnerstvo na sljedeće tri godine. Najbolji hrvatski rukometaši tako kreću u pohod na jedini naslov koji im nedostaje – naslov Europskog prvaka, s Inom kao generalnim partnerom hrvatske muške rukometne reprezentacije. 

Ugovor o sponzorskoj suradnji potpisali su na maloprodajnom mjestu Ine u zagrebačkoj Dubravi, predsjednik Uprave Ine, Sándor Fasimon i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, Tomislav Grahovac. „Hrvatski rukomet ima dugu i uspješnu povijest, dobro znaju što je uspjeh i pred njima je sjajna budućnost. Isto se može primijeniti i na Inu koja je najveća hrvatska kompanija. Zbog toga nam je zadovoljstvo što ćemo partnerski odnos imati i u narednom razdoblju čime se INA kako kompanija ponovno dokazuje kao prvi izbor hrvatskog sporta, ali i naših kupaca.“, izjavio je ovom prilikom Sándor Fasimon, predsjednik Uprave Ine.

U ime Hrvatskog rukometnog saveza okupljenima se obratio dopredsjednik Saveza, g. Zoran Gobac koji je istaknuo: „Izuzetno mi je drago što nastavljamo suradnju s Inom, jednom od naših najznačajnih  tvrtki. Pomaganje hrvatskom sportu, u ovom slučaju hrvatskom rukometu kao jednom od najuspješnijih  sportova   u nas, s velikim rezultatima i  ugledom, još je jedna  od  fantastičnih stvari koje INA kao uzorna kompanija  pokazuje i pretvara  u zajedničke vrijednosti kao što su izvrsnost, povjerenje, vrhunski domet. Mi znamo što je uspjeh. To je naša dugogodišnja misao vodilja. Naš će put prema tim ostvarenjima nesumnjivo biti znatno lakši uz poslovnog partnera i prijatelja kao što je INA.“

Potpisivanju sponzorskog ugovora prisustvovao je i izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar te proslavljeni reprezentativci Luka Cindrić i Zlatko Horvat. Uz Inine kupce, priliku za druženje s njima su imala i djeca iz Udruge za sindrom Down-Zagreb.

Foto: Marko Pripić, Pixsell

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa je članica MOL Grupe.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument