INA nastavlja suradnju s Udrugom Bubamara

  • Drugu godinu zaredom INA podržava rad „Bubamara“ Udruge osoba s invaliditetom
  • Zahvaljujući potpori Ine, realiziran projekt „Poludnevni boravak u Bubamari“

Zagreb, 26. rujna 2013.- Danas je u Vinkovcima održano predstavljanje nastavka suradnje Ine i „Bubamara“ Udruge osoba s invaliditetom, u sklopu koje je INA osigurala sredstva za realizaciju projekta „Poludnevni boravak u Bubamari“ koji zadovoljava potrebe izvaninstitucionalnog zbrinjavanja osoba s invaliditetom te im pruža mogućnost usvajanja novih znanja i vještina za vrijeme boravka u udruzi.

Obraćajući se u ime Ine, Dragan Cvenić, direktor Proizvodne regije istočna Hrvatska, izjavio je „S obzirom da je INA jedna od vodećih nacionalnih kompanija, jasno je kako osjećamo veliku odgovornost za zajednice u kojima djelujemo te se spremno odazivamo suradnji na projektima koji mogu poboljšati svakodnevni život lokalnih zajednica, a pogotovo kada su u pitanju osjetljive skupine, kao što su članovi udruge Bubamara“.

„Bubamara“ Udruga osoba s invaliditetom djeluje na području Vinkovaca, a njezine aktivnosti uključuju  razvoj sustava organiziranog prijevoza nepokretnih i teško pokretnih osoba te uključivanje osoba s invaliditetom u dosad nepristupačne sadržaje, proširenje rada defektologa na djecu do 15 godina i odrasle koji nisu uključeni u odgojno-obrazovni sustav, sustavno otklanjanje arhitektonskih  barijera u Vinkovcima i cijeloj Županiji, kao i sudjelovanje u reformi sustava socijalne skrbi i sličnim aktivnostima koje za cilj imaju poboljšanje statusa osoba s invaliditetom.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument