INA nastavlja suradnju sa studentskim udrugama

  • Suradnja s udrugama eStudent, AIESEC Hrvatska i BEST nastavlja se i u 2014.
  • INA podržava i najpoznatiji portal namijenjen srednjoškolcima- Srednja.hr

Zagreb, 17. siječnja 2014. – I u godini koja je pred nama INA nastavlja suradnju s trima studentskim udrugama: eStudent, AIESEC Hrvatska i BEST (Board of European Student of Technology) koja će, kao i prethodnih godina, biti obilježena sudjelovanjem na događanjima u organizaciji spomenutih udruga te samostalnim provođenjem projekata usmjerenih na pružanje podrške studentskoj populaciji. Također, INA će i u 2014. nastaviti strateško partnerstvo s portalom Srednja.hr, najpoznatijim portalom namijenjenim srednjoškolskoj populaciji.

S udrugom eStudent INA će nastaviti suradnju u studentskom natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva „Case Study Competition“  te nagradi Zlatni indeks, kao i u nekoliko drugih velikih projekata.  S udrugom AIESEC Hrvatska INA će surađivati na projektima „Youth 2 Business Forum” i „Hoću na praksu!“, inovativnom projektu koji studentima omogućava stjecanje prakse za vrijeme ljetnih praznika. Kada je riječ o udruzi BEST, studentskoj organizaciji koja aktivno djeluje na 90 sveučilišta u preko 30 država Europe, INA će biti partner Udruzi prilikom organizacije EBEC Zagreb Dana inženjera 2014 koji će se održati u ožujku.
Uz podršku projektu „Slagalica“, s portalom Srednja.hr INA će i nastaviti suradnju na projektu „INA pitalica“, u sklopu kojeg su srednjoškolci pozvani da okušaju svoje znanje u rješavanju matematičkih i logičkih zadataka, a jednom mjesečno najbolji od njih osvojiti će Inine nagrade iznenađenja.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument