INA osniva tvrtku Plavi tim

  • Nova Inina tvrtka kćer bavit će se pružanjem informatičkih usluga
  • Zaposlenici Ininog Sektora informatičkih servisa prelaze u novoosnovanu tvrtku

Zagreb, 30. studenoga 2015.- Uprava Ine donijela je odluku o osnivanju tvrtke Plavi tim d.o.o. u stopostotnom vlasništvu Ine koja će djelovati kao uslužni informatički centar za INA Grupu i ostale klijente. Zaposlenici Ininog Sektora informatičkih servisa prelaze u novoosnovanu tvrtku koja s radom započinje 1. prosinca 2015.

Dugoročna strategija tvrtke, u skladu s  najboljom međunarodnom praksom, je pružiti visoko kvalitetne stručne informatičke usluge jedinstvene na razini INA Grupe poboljšavajući time učinkovitost i sinergiju.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument