INA osvojila Zlatni indeks

Zagreb, 22. ožujka – Na jučerašnjoj svečanoj dodjeli nagrade „Zlatni indeks“, INA-Industrija nafte, d.d. osvojila je Zlatni indeks u kategoriji „Sudjelovanje na studentskim projektima u organizaciji studenata i studentskih udruga“ što svjedoči kako su studenti prepoznali trud koji INA kontinuirano ulaže u suradnju s akademskom zajednicom, a sve s ciljem poboljšanja studentskog standarda i otvaranja mogućnosti za njihov daljnji napredak. Kompanija je stoga i u 2013. godini nastavila s provođenjem programa i inicijativa usmjerenih na studentsku populaciju i mlade, kao i uspješnu suradnju s trima studentskim udrugama: eStudent, AIESEC Hrvatska i BEST.

„Zlatni indeks“ jedinstvena je nagrada na području Republike Hrvatske koja se dodjeljuje treću godinu zaredom kompanijama koja su najviše pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata. Projekt, koji uživa potporu Predsjednik Republike Hrvatske, provodi se u organizaciji udruge e-Student.

Kao jedna od najvećih hrvatskih kompanija, sa tradicionalno značajnom ulogom u hrvatskom gospodarstvu, INA nastoji maksimalno otvoriti svoja vrata mladim obrazovanim stručnjacima te im pružiti podršku tijekom obrazovanja kroz različite stipendijske programe i ostale inicijative koje potiču njihovu motiviranost i želju za daljnjim osobnim razvojem i usavršavanjem. Nagrada Zlatni indeks, dokaz je kako je Inin pristup suradnji sa studentima prepoznat upravo od populacije kojoj je i namijenjen te stoga daje snažan potisak daljnjoj suradnji i razvoju novih inicijativa i pristupa.Priloženi dokument