INA otvorila modernizirano maloprodajno mjesto u Ludbregu

Zagreb, 16. listopada 2018. – Modernizirano maloprodajno mjesto INA Grupe otvoreno je u utorak u Ludbregu, na adresi Koprivnička 2. Tako se maloprodajno mjesto u Ludbregu pridružilo Ininoj razgranatoj mreži od gotovo 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori.

Direktor INA Maloprodajnih servisa Borko Buturac tom je prilikom izjavio: „INA Grupa upravlja najvećom moderniziranom maloprodajnom mrežom u regiji koju stalno razvija kroz kapitalna ulaganja te unapređenjem kvalitete usluga u skladu s potrebama kupaca. Drago nam je što i naši Ludbrežani prepoznaju našu tvrtku kao partnera od povjerenja koji nudi usluge prilagođene potrebama kupaca te vjerujemo kako će uživati na ovom moderniziranom maloprodajnom mjestu.“

Otvorenju se pridružila i jedna od najboljih hrvatskih atletičarki, rođena Ludbrežanka Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja. „INA i ja surađujemo već niz godina, tako da iz prve ruke znam da se u Inu možete pouzdati. Sretna sam što je naš Ludbreg dobio jedno ovako lijepo maloprodajno mjesto, na kojem ću sigurno i ja „tankati“ svoj auto. Kao što je i meni INA velika podrška u karijeri tako sam sigurna da će biti i vama na vašim putovanjima“, izjavila je Sara Kolak.

Na moderniziranom maloprodajnom mjestu kupcima se, osim visokokvalitetnih goriva, autoplina, plina u bocama i maziva, nude i dodatne usluge prilagođene zahtjevima i potrebama kupaca kao i mogućnost opskrbe robom široke potrošnje. Radno vrijeme je od 6 do 22 sata, svaki dan i nedjeljom i blagdanom.

O INA Grupi 
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 496 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR             
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument