INA Pay aplikacija za beskontaktno plaćanje na maloprodajnim mjestima

 width=

Zagreb, 2. srpnja 2020. – INA kontinuirano odgovara na potrebe svojih kupaca te u sklopu digitalizacije uvodi plaćanje goriva i drugih proizvoda putem nove aplikacije – INA Pay. Njenim korištenjem dodatno je smanjen kontakt i zadržavanje unutar prodajnog prostora. Ovo je prva takva aplikacija na hrvatskom tržištu i u početnoj fazi moći će je koristiti svi postojeći i budući korisnici INA Kartice.

INA PAY aplikacija je dostupna za Android i iOS pametne mobilne uređaje. Za uštedu dragocjenog vremena kupaca, INA PAY nudi plaćanje goriva iz vozila putem skeniranja QR koda koji se nalazi na agregatu za točenje goriva ili stupu pored agregata. Drugi model je plaćanje na blagajni za plaćanje goriva i/ili ostale robe iz asortimana, jednostavnom uporabom mobitela. Dodatno, aplikacija pronalazi korisniku najbliže INA maloprodajno mjesto i daje pregled transakcija s pripadajućim računima. INA PAY se može koristiti na svim Ininim maloprodajnim mjestima, a plaćanje je brzo i sigurno. Više informacija o aplikaciji i načinu preuzimanja potražite na www.ina.hr/home/ina-kartica/ina-pay/.

 

Goran Augustinović, direktor Upravljanja odnosima s kupcima iz Ine pojasnio je povod za pokretanje aplikacije: “Pandemija koronvirusa promijenila je navike naših kupaca i nas kao prodavača. Želimo da Inina maloprodajna mjesta ostanu sigurno, poželjno i nezaobilazno mjesto za kupnju i iz tog razloga vjerujem da je beskontaktno plaćanje dio naše nove budućnosti. INA PAY predstavlja novi iskorak u smjeru ostvarenja strateških ciljeva Inine Maloprodaje kroz suvremena tehnološka i informatička rješenja. Kupac je u središtu zbivanja, a INA PAY usluga mu omogućuje jednostavniju, bržu i sigurnu interakciju s našim maloprodajnim lokacijama.”

 

INA Pay aplikacija usmjerena je na povećanje zadovoljstva kupaca, a kompanija razmatra rješenja koja bi omogućila da ova nova usluga bude dostupna svim kupcima Ine.

 

 

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

 

PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr