INA peti put zaredom dobitnik certifikata Poslodavac Partner

  • Petu godinu zaredom Ini priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima
  • Ispunjavanje visokih standarda preduvjet je za dobivanje ovog certifikata

Zagreb, 21. prosinca 2015. – Ini je u petak svečano uručen certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat je u ime kompanije primila Vladimira Senčar Perkov, direktorica Inina Sektora upravljanja ljudskim resursima.

Ponovno dobivanje certifikata Poslodavac Partner, već petu godinu zaredom, iznova potvrđuje visoke standarde kvalitete Ininih procesa zahvaljujući kojima se kompanija na hrvatskom tržištu ističe po najboljim praksama u upravljanju ljudskim resursima. Ovo vrijedno priznanje Ini je uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave kompanije SELECTIO, organizatora inicijative.

„Upravljanje ljudskim resursima u Ini unaprjeđuje se iz godine u godinu, čime se iznimno ponosimo. Ovaj certifikat rezultat je predanog rada i visokog stupnja motivacije svih kolega u timu kojima ovom prilikom još jednom želim zahvaliti na tome“, izjavila je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Inina Sektora upravljanja ljudskim resursima.

Ispunjavanje visokih standarda preduvjet je za dobivanje certifikata, a uspjeh poslodavca u području upravljanja ljudskim resursima neovisno se procjenjuje kroz ocjenjivanje ukupno 45 procesa upravljanja. Zahvaljujući provjerenoj metodologiji, certifikat Poslodavac Partner koristi se i kao izuzetno kvalitetan alat za procjenu, dizajn i razvoj procesa upravljanja ljudskim resursima.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument