INA podržala 13. Olimpijski festival dječjih vrtića PGŽ

  • INA i ove godine podržava Olimpijski festival dječjih vrtića
  • Ovogodišnje natjecanje okuplja čak 13 vrtića  iz cijele Primorsko-goranske županije

Rijeka, 8. svibnja 2014.- U prostorijama dječjeg vrtića „Radost” iz Crikvenice danas je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen program 13. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Primorsko-goranske županije, a koji se i ove godine održava uz podršku Ine. Ova tradicionalna dječja sportska manifestacija održava se u organizaciji DV „Radost“ iz Crikvenice i Zajednice sportova Primorsko-goranske županije uz visoko poktoviteljstvo Hrvatskog olimpijskog odbora, PGŽ i Grada Crikvenice.  

Prisutni na konferenciji, između ostalih, bili su predstavnik Zajednice sportova PGŽ g. Slobodan Gračaković, dogradonačelnica Grada Crikvenice gđa. Silvija Crnić,  ravnateljica DV „Radost“, gđa. Martina Magaš te predstavnik Ine, g. Senad Bešić, rukovoditelj Proizvodne izvrsnosti Rafinerije nafte  Rijeka. Govornici su naglasili važnost izgradnje duha olimpizma kod djece i najmlađih, kao i važnost odgoja kroz sport.

Obraćajući se prisutnima g. Bešić je naglasio predanost Ine projektima od značaja za lokalne zajednice PGŽ te dodao „Posebno nam je drago kada projekti koje podržavamo uključuju one najmlađe, kao što je slučaj s ovim kojeg danas predstavljamo. U Ini smo uvjereni kako će Olimpijski festival i ove godine razveseliti svoje mnogobrojne malene sudionike, koji će imati priliku okušati svoju spretnost u sportu i provesti cijeli dan u veselom druženju sa svojim vršnjacima“.

Ovogodišnji Olimpijski festival djećjih vrtića  održat će se u subotu, 10. svibnja  2014., na igralištu Gradski stadion Crikvenica i okupit će 13 vrtića iz Opatije, Matulja, Kastva, Rijeke, Grobnika, Bakra, Kostrene, Kraljevice, Krka, Cresa, Delnica, Crikvenice, Novog Vinodolskog i Raba. Ukupno će na natjecanju sudjelovati čak 560 djece koji će se natjecati u pet  disciplina: nogomet, skok u dalj , bacanje loptice  u dalj, trčanje na 50 metara i štafeta  4 x 25 metara.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.460 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument