INA podržala brojne projekte Općine Lipovljani

  • Sisačko-moslavačka općina Lipovljani ove godine dobila je Ininu podršku za brojne projekte koji će se realizirati tijekom ove godine
  • uz podršku za održavanje „Lipovljanskih susreta 2014.“, uredit će se prilaz i okoliš oko ambulante, donirat će se Dječji vrtić Iskrica…

Lipovljani, Sisačko – moslavačka županija, 3. lipnja – INA-Industrija nafte, d.d. i Općina Lipovljani danas su svečano potpisali ugovore o sponzorstvu za brojne projekte koji će se realizirati tijekom ove godine, a koji su od iznimne važnosti za lokalnu zajednicu.

Riječ je o podršci za održavanje „Lipovljanskih susreta 2014.“ te za projekte uređenja prilaza i okoliša oko ambulante u Lipovljanima, kao i donaciji Dječjem vrtiću Iskrica Lipovljani. Osim toga, sponzorstvom su podržani i lokalni klubovi i udruge koji djeluju na tom području – Športsko nogometni klub Slavonac, UDVDR Lipovljani i KUD Lipa Lipovljani. Događaju su prisustvovali načelnik Općine Lipovljani te predstavnici podržanih klubova, udruga i institucija.

„Lipovljanski susreti“ kao manifestacija nacionalnih manjina Republike Hrvatske s dugogodišnjom tradicijom održavanja i ove godine je dobila Ininu podršku, čime će se dati vrijedan doprinos kulturnoj baštini manjina prisutnih u Hrvatskoj te osigurati uvjeti za očuvanje njihove autentičnosti i prepoznatljivosti. INA tradicionalno podržava projekte od iznimnog značaja za zajednice u kojima djeluje te je i ovoga puta rado odgovorila na zahtjeve Općine Lipovljani.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr Priloženi dokument