INA podržala Exclusive Auto Moto Show u Rijeci

  • INA zlatni sponzor najvećeg auto moto događanja u Hrvatskoj
  • Posjetiteljima predstavljene inovacije u proizvodima
  • INA nagrađuje po jednog Facebook fana i posjetitelja svog izložbenog prostora vožnjom na Grobniku

Zagreb, 27. ožujka 2015.- Uz podršku Ine, u riječkom Tower Centru jučer je održan treći Exclusive Auto Moto Show (EAMS),  trenutno vodeći auto moto događaj u Hrvatskoj, a koji posjetiteljima nudi pregled inovacija te promocije proizvoda vezanih uz oktanski svijet.

Ovom prilikom INA je javnosti predstavila visoko oktansko  trkaće  gorivo INA ULTRA CLASS 102 sa 102 oktana, koje zadovoljava stroge tehničke specifikacije Međunarodne automobilističke federacija (FIA). Nadalje, najkreativniji sudionik nagradnog natječaja na Ininoj Facebook stranici, kao i najsretniji  posjetitelj Ininog izložbenog prostora na EAMS-u, imat će priliku iskusiti uzbuđenje vožnje u trkačkom automobilu na Automotodromu Grobnik u natjecateljskom vozilu INA Ultra Teama, rame uz rame s Alenom Perušićem, jednim od najboljih vozača Honda Cup-a u nedjelju 29. ožujka.

Podupiranjem EAMS-a INA je tako još jednom doprinijela daljnjem razvoju auto-moto sporta na riječkom području, a s obzirom na to da auto-moto sport i INA imaju mnogo poveznica, prije svega kroz Inine proizvode, kompanija je i u protekloj ostvarila uspješnu suradnju s automotodromom Grobnik, jedinom hrvatskom trkaćom stazom te je podržala motociklističke utrke Alpe Adria Cup-a, kao i INA Delta Rally, najstarije i najpopularnije automobilističko natjecanje u Hrvatskoj, koje se 2014. održavalo i s europskim predznakom službenog FIA Rally prvenstva Srednje Europe.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.
PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument