INA podržala finale Kupa Hrvatske u streljaštvu (disciplina trap)

Rijeka, 3. lipnja – Pod pokroviteljstvom INA-Industrije nafte, d.d., a u organizaciji Streljačkog kluba Kvarner, proteklog  je vikenda u Kukuljanovu održano finale Kupa Hrvatske u streljaštvu, u disciplini trap. Na natjecanju je nastupilo 36 natjecatelja, podijeljenih u tri discipline (seniori, juniori i žene), a ukupni  pobjednik postao je  Anton Glasnović, član kluba G.A.J. iz Zagreba. Drugo mjesto osvojio je Giovanni Cernogoraz, član kluba Gord Velika Gorica, inače osvajač zlatne medalje na lani održanim OI u Londonu, dok je treće mjesto  pripalo Josipu Glasnoviću iz zagrebačkog kluba G.A.J.

Natjecanju su, među ostalima, prisustvovali i dogradonačelnik Grada Bakra Tomislav Dundović, predsjednik Streljačkog saveza Primorsko-goranske županije Josip Rupčić  te, kao Inin predstavnik, direktor Rafinerije nafte Rijeka Igor Šepić, koji je dodijelio medalje pobjednicima Kupa.

U skladu s tradicijom pružanja potpore kvalitetnim projektima u sredinama u kojima djeluje, INA pruža podršku većem broju institucija i projekata kulturnog, sportskog i humanitarnog karaktera na riječkom području, te je sa zadovoljstvom podržala i finale Kupa Hrvatske u streljaštvu za disciplinu trap.Priloženi dokument