INA podržala Olimpijadu dječjih vrtića Grada Bakra

  • Nakon Olimpijade dječjih vrtića PGŽ, INA podržala i Olimpijadu DV Grada Bakra
  • Dječja sportska manifestacija okupila mnogobrojnu publiku, a mali natjecatelji su okušali spretnost u nekoliko disciplina

Zagreb, 2. lipnja 2014.- Proteklu subotu, uz podršku Ine, održana je Olimpijada dječjih vrtića Grada Bakra u organizaciji Košarkaškog kluba Škrljevo.

Ova dječja sportska manifestacija okupila je više od 120 djece iz vrtića iz okolnih vrtića, koji su se u pet grupa natjecali u nekoliko sportskih disciplina, kao što je trčanje, skok u dalj i štafeta.

Direktor Rafinerije nafte Rijeka, g. Igor Šepić, uručio je nagradu pobjednicima i čestitao malim sportašima na njihovoj spretnosti i vještini. „S obzirom da je INA prisutna na ovom području već više od stoljeća, drago nam je da smo se uspjeli potvrditi kao pouzdan partner na projektima od značaja za lokalnu zajednicu. Posebno nam je drago kada ti projekti uključuju one najmlađe, kao što je slučaj s ovim današnjim“ rekao je g. Šepić ovom prilikom te čestitao organizatorima na uspješno organiziranoj manifestaciji.

 INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument