INA podržala projekt „Nek’ nas Drava spoji – Dravom protiv droge“

Đurđevac, 6. lipnja – INA – Industrija nafte, d.d. podržala je projekt „Nek’ nas Drava spoji – Dravom protiv droge“ u organizaciji Drava dokumentacijskog centra.  Njegovo predstavljanje upriličeno je danas u prostorima đurđevačke Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva, a, među ostalima, prisustvovali su mu Zlatko Moškon, tajnik Udruge Drava dokumentacijski Centar; Nevenka Lončar, ravnateljica Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva te, kao Inin predstavnik, Vladimir Tišljar, direktor proizvodne regije Sjeverna Hrvatska.  Pored toga, Udruga Drava dokumentacijski centar je Ini, u znak zahvalnosti za njezinu potporu projektu, uručila priznanje „Dravski čon 2012“.
Tom prilikom Vladimir Tišljar naglasio je kako je INA već desetljećima vezana uz đurđevački kraj i s lokalnom zajednicom njeguje partnerski odnos .„ Kako INA uvijek nastoji podržati kvalitetne projekte u kraju u kojem je prisutna, a posebno nam je drago pružiti potporu projektima usmjerenima na djecu i mlade, nismo dvojili oko podrške projektu „Nek’ nas Drava spoji – Dravom protiv droge“, jer on na najbolji način omogućuje djeci i mladima da svoje slobodno vrijeme ispune kvalitetnim sadržajem, zabave se i usvoje zdrave navike“, dodao je te zaželio organizatorima mnogo uspjeha u budućem radu.
Projekt „Nek’ nas Drava spoji – Dravom protiv droge“ pokrenut je 2008. godine. Osmišljen je za mlade osnovnoškolskog,  srednjoškolskog i studentskog uzrasta kao rekreativni, edukativni i ekološki boravak i plovidba na području rijeke Drave i jezera Šoderice, a  provodi se u suradnji sa školama, udrugama i foto-klubovima. INA je podržala projekt osiguranjem dijela sredstava za nabavu specijalne prikolice za prijevoz kanua i čamaca u okviru projekta.Priloženi dokument