INA podržala proslavu Međunarodnog dana osoba s Down sindromom

  • Humanitarnim koncertom brojnih zvijezda, zagrebačka Udruga za sindrom Down- Zagreb oduševila brojnu publiku
  • INA i Inin Klub volontera sudjelovali u pripremama i organizaciji koncerta

Zagreb, 23. ožujka 2015.- Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s Down sindromom, koji se slavi 21. ožujka, zagrebačka Udruga za sindrom Down- Zagreb organizirala je jučer, uz podršku Ine i Ininog kluba volontera, humanitarni koncert „Sunčana strana dlana“ na Zrinjevcu na kojem su pred mnogobrojnom publikom nastupili poznati izvođači poput Saše Lozara, Petra Dragojevića i Mejaša.

Uz predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović i predstavnike Grada Zagreba, prisutni na događanju bili su i predsjednik Uprave Ine, g. Zoltán Áldott, te izvršni direktor za Korporativne poslove u Ini, g. Tomislav Thür. Udruga za sindrom Down- Zagreb ovom je prilikom uručila zahvalnicu Ini, koja se  tijekom godina dokazala kao pouzdan partner i prijatelj osoba s Down sindromom, podržavajući inicijative i projekte diljem Hrvatske, posebno preko djelovanja Ininog Kluba volontera.

Osim u Zagrebu, Udrugu za sindrom Down INA Klub volontera podržava i u Rijeci kroz djelovanje Udruge 21 te u Čakovcu u sklopu suradnje s Udrugom za sindrom Down Međimurske županije, a s kojom je povodom Međunarodnog dana osoba s Down sindromom 20. ožujka sudjelovao u organizaciji i održavanju kreativnih radionica. Ovom prilikom izrađivani su likovni radovi uz pomoć salveta, boja, slikarskih platna i ljepila. Svoje kreativno umijeće i podršku Udruzi iskazao je i Filip Ude, osvajač srebrne olimpijske medalje u gimnastici u Pekingu 2008. godine, koji se sa suprugom odazvao pozivu Udruge i Ininih volontera.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument