INA podržala proslavu Međunarodnog dana osoba s Down sindromom

  • Humanitarnim koncertom zagrebačka Udruga za sindrom Down oduševila publiku
  • INA je i ove godine preuzela ulogu generalnog pokrovitelja koncerta
  • Inin Klub volontera pružio je podršku u organizaciji koncerta

Zagreb, 21. ožujka 2016.- Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s Down sindromom, koji se slavi 21. ožujka, zagrebačka Udruga za sindrom Down organizirala je jučer, uz podršku Ine i Ininog kluba volontera, tradicionalni humanitarni koncert „Sunčana strana dlana“ u zagrebačkom parku Zrinjevcu.

Kao i svake godine, Udruga za sindrom Down pobrinula se da publiku zabave najbolji hrvatski izvođači, a ovaj put to su bili Jelena Rozga, Colonia, Psihomodo Pop, Jacques Houdek, Teška industrija, Vatra, Klapa „Sveti Juraj“, Luka Nižetić, Minea i Sandi Cenov.

Koncert je i ove godine realiziran uz podršku Ine i pokroviteljstvo Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, Grada Zagreba, Zagrebačke županije te Ministarstva socijalne politike i mladih. Udruga za sindrom Down- Zagreb ovom je prilikom uručila zahvalnicu g. Zoltanu Áldottu, predsjedniku Uprave Ine, za kontinuiranu podršku koju INA pruža projektima i inicijativama koje za cilj imaju pomoć osobama s Down sindromom.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument