INA podržala Smotru Sveučilišta

Zagreb, 19. studenog– INA- Industrija nafte, d.d. podržala je održavanje Smotre Sveučilišta u Zagrebu koja je trajala od četvrtka 15. studenog do subote 17. studenog u Studentskom centru u Zagrebu u organizaciji Sveučilišta u Zagrebu, a pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske. Smotra je učenicima završnih razreda srednjih škola te svim budućim studentima ponudila informacije o programima studija i nastavnim planovima, opremljenosti pojedinih fakulteta, mogućnostima zapošljavanja u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i još mnogo drugih detalja.

Na Ininom štandu predstavljeni su Growww program zapošljavanja mladih pripravnika te ostali projekti i inicijative usmjereni na učenike i studente, uključujući on-line natjecanje Freshhh, natječaj NajMentor/ica te mogućnosti dobivanja stipendija i prakse. Također, posjetitelji štanda imali su priliku razgovarati s Ininim predstavnicima te doznati sve informacije o zaposlenju u Ini koje su ih zanimale, a učenici završnih razreda srednjih škola te studenti iskazali su značajan interes za zapošljavanje i odrađivanje prakse u Ini.

Podrška Smotri predstavlja još jedan korak u Ininoj inicijativi približavanja studentskoj populaciji i otvaranju novih mogućnosti za njihovo uključivanje na tržište rada. Trud kompanije prepoznali su i sami studenti te je tako INA i ove godine ponosni nositelj  nagrade  Zlatni indeks u čak šest kategorija.Priloženi dokument