INA podržala studentske projekte

  • INA predstavila svoj poslovni slučaj u sklopu CSC natjecanja u kojem sudjeluje već četvrtu godinu zaredom
  • Proteklu subotu INA podržala i studentsko natjecanje u prezentacijskim vještinama 

Zagreb, 4. ožujka 2014.- Nastavljajući uspješnu suradnju s udrugom eStudent, INA je danas na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu predstavila svoj poslovni slučaj studentima koji sudjeluju u najvećem studentskom natjecanju u Hrvatskoj Case Study Competition. INA je sudjelovala u natjecanju četvrtu godinu zaredom, a tema ovogodišnjeg poslovnog slučaja bila je usklađena s aktualnim  događanjima u samoj kompaniji.

Studenti su, naime, dobili zadatak da osmisle promotivnu kampanju kojom bi se proslavila 50. obljetnica Ine. Od značajnog broja natjecateljskih timova INA očekuje mnoštvo originalnih i dobro razrađenih rješenja, od kojih neka mogu biti i primijenjena  u  praksi, kao što je bio slučaj i proteklih godina. Ovogodišnji nagradni fond iznosi gotovo 300 tisuća kuna, a osim novčanih nagrada studentima se nude i prilike za praksu i pripravnički staž u tvrtkama koje sudjeluju u natjecanju.

Također, s ciljem daljnjeg unaprjeđenja suradnje sa fakultetskom i studentskom zajednicom , INA je podržala natjecanje studenata prve godine u prezentacijskim vještinama na engleskom jeziku „Organize Your Talk“ koje je po drugi put održano u Zagrebu proteklu subotu, 1. ožujka. Domaćin i organizator bila je Katedra za poslovni engleski jezik pri Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu. Kako bi pokazali svoje prezentacijske vještine, članovi natjecateljskih timova okupljenima su predstavili zanimljive prezentacije, od kojih je ocjenjivačka komisija izabrala tri pobjedničke; „The Evolution of Advertising“, „Genius Marketing“ te „The Economy of Japan“. Članovi prvoplasiranog tima su, uz nagradne pakete, osvojili i priliku za studentsku praksu u Ini.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.460 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 444 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument