INA podržala uređenje i obnovu četiriju dječjih igrališta u Gradu Sisku

SISAK, 25. listopada – u prostorijama Gradske vijećnice danas je potpisan ugovor o sponzorstvu za obnovu i uređenje četiriju dječjih igrališta u Gradu Sisku: dječjeg igrališta u Ulici Vuje Banjanina, dječjeg igrališta na Šetalištu Vladimira Nazora, dječjeg igrališta u Ulici kneza Branimira i dječjeg igrališta Osnovne škole Braća Ribar.
Ugovor su potpisali Dinko Pintarić, gradonačelnik Grada Siska i Damir Butković, direktor Rafinerije nafte Sisak. Vrijednost ugovora je 190 tisuća kuna.
Tom prilikom Dinko Pintarić izrazio je zadovoljstvo uključivanjem Ine u uređenje i obnovu igrališta te dodao: „U vremenima koja nisu laka cijenimo napor i pomoć Ine, a pogotovo kada se ona odnosi na djecu što najviše cijenimo.“
Damir Butković je istaknuo: „INA podržava projekte od velike važnosti za Grad Sisak, a pogotovo ovakve koji se izravno tiču dobrobiti djece i takvi su na vrhu ljestvice naših prioriteta“

INA je prisutna u Sisačko – moslavačkoj županiji više od 80 godina putem Rafinerije u Sisku te kao  društveno – odgovorna kompanija, daje podršku mnogim udrugama, institucijama i manifestacijama. Neki od njih su suradnja sa Zakladom za humanitarno razminiranje Hrvatske „Hrvatska bez mina“ kojoj je za razminiranje dijela minski sumnjivog područja u neposrednoj blizini grada Petrinje, donacija šest sisačkih osnovnih škola s učilima za potrebe predavanja tehničkog odgoja i kemije, Dječji vrtić Sisak Stari za nabavu specijalne antitraumatske i antistresne podloge koje ublažavaju eventualni pad ili povredu djeteta, Petrinjska nasip liga, Biciklijada u Petrinji te organizacija manifestacija „Božić s Inom“i „Uskrs s Inom“ koje INA svake godine organizira za građane Siska i njihove najmlađe.
Ujedno je Rafinerija nafte Sisak česti domaćin obrazovnim institucijama što pokazuju brojni posjeti učenika srednjih škola i fakulteta ne samo  iz Siska, nego i drugih županija.

Priloženi dokument