INA podržava manifestaciju „Jesen u Kostreni“

  • INA nastavlja s podrškom manifestaciji „Jesen u Kostreni“
  • Ovogodišnji program donosi brojne predstave i koncerte

Zagreb, 30. rujna 2013.- U petak, 27. rujna, svečano je obilježen početak dvanaeste po redu najveće  kulturne manifestacije ovog područja „Jesen u Kostreni“ koja se uz podršku Ine, održava u organizaciji Odbora za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena i Udruge Narodna  čitaonica Kostrena, a pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i Primorsko goranske županije. Manifestacija i ove godine obuhvaća  razne kazališne predstave, izložbe, promocije knjiga i koncerte, koji će na programu biti do 15. studenog. Svečanom otvorenju prisustvovali su predstavnici lokalne i županijske vlasti, kao i predstavnici Ine.

Obraćajući se prisutnima u ime Ine,Igor Šepić, direktor Rafinerije nafte Rijeka, izjavio je „Kao dugogodišnjem partneru Općine Kostrena i aktivnom sudioniku života ove lokalne zajednice, u Ini nam je drago vidjeti kako se zahvaljujući trudu organizatora „Jesen u Kostreni“ tijekom godina razvila u prepoznatljiv simbol ovog kraja te postala jedna od najvažnijih kulturnih manifestacija u cijeloj Županiji. Upravo ovakvi projekti daju donose živost lokalnoj zajednici, nešto novo, sadržajno i zanimljivo za svoje građane i stoga uvijek mogu računati na podršku Ine“.

Od svojih početaka INA je integrirana u lokalnu zajednicu u Rijeci zbog čega smatra svojom obvezom ulagati i podržavati projekte od lokalnog značaja. Na području Primorsko – goranske županije INA, kao društveno – odgovorna kompanija, dala je podršku brojnim projektima i manifestacijama kao što su  međunarodna jedriličarska regata Fiumanka, Memorijalni nogometni turnir Egon Polić u Kostreni,  Riječke ljetne noći te mnoge druge.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr Priloženi dokument