INA podržava Zagreb Indoors

  • INA organizirala druženje s tenisačima na BP Miramarska
  • I ove godine nastavljena Inina tradicionalna podrška teniskom turniru Zagreb Indoors

Zagreb, 3. veljače 2014.– Povodom teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors, koji se i ove godine održava uz Ininu podršku u Zagrebu, u Domu sportova, od 31. siječnja do 8. veljače, INA je danas organizirala druženje s Marinom Čilićem i Gillesom Mullerom na benzinskoj postaji Miramarska u Zagrebu.

Inini vjerni potrošači i posjetitelji benzinske postaje imali su priliku za fotografiranje i razgovor s tenisačima Marinom Čilićem i Gillesom Mullerom, a najsretniji među njima osvojili su i vrijedne nagrade – Inine majice s potpisom tenisača, kao i ulaznice za finale Zagreb Indoorsa, dok je kupac koji je pokazao svoje poznavanje tenisa točnim odgovorom na selekcijsko pitanje, osvojio potpisan teniski reket.
Kao društveno odgovorna kompanija, INA kontinuirano ulaže u zajednicu u kojoj posluje i podržava mnoge humanitarne akcije, projekte vezane uz zaštitu okoliša te kulturne i sportske manifestacije. INA je tradicionalan partner sportaša i sportskih turnira te je podržala hrvatsku rukometnu reprezentaciju i njezin nastup u Kataru, kao i nastup nogometne reprezentacije u Brazilu. Promoviranjem sporta promiču se univerzalne vrijednosti poput truda, zalaganja i fair playa, što su poželjne i primjenjive vrline u svim aspektima života.

Zagreb Indoors prvi je puta organiziran 2006., a kroz godine se dokazao kao idealna prva europska stanica u ATP kalendaru. Od samog početka njegova ideja je bila omogućiti nastup što većem broju domaćih tenisača, kako renomiranih,  tako i onih na početku karijere. Uz otvaranje prostora za hrvatske tenisače, organizacijski tim njeguje i načela humanitarnog rada kao i podizanje ljestvice standarda u organizaciji sportskih događaja.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte: RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument