INA pokreće projekt „Prostor za vaše ideje“

  • INA kroz partnerstvo nudi svoje prostore na korištenje lokalnim zajednicama i drugim zainteresiranim stranama
  • U projekt je uključeno 18 lokacija diljem Hrvatske
  • Pozvani da se prijave su kompanije, obrtnici i poduzetnici, institucije, udruge, ustanove, tijela lokalne zajednice te fizičke osobe

Zagreb, 15. rujna 2014. – INA je pokrenula projekt „Prostor za vaše ideje“ u sklopu kojeg će svoje prostore koji nisu u upotrebi ustupiti na korištenje zainteresiranim pravnim ili fizičkim osobama, a s ciljem doprinosa razvoju kvalitetnih projekata lokalne zajednice. Svim zainteresiranim kandidatima,  kompanijama, obrtnicima i poduzetnicima, institucijama, neprofitnim, volonterskim, sportskim, kulturnim i sličnim udrugama, tijelima lokalne zajednice te fizičkim osobama, na raspolaganju je 18 lokacija diljem Hrvatske, a svoj interes za sudjelovanje u projektu mogu iskazati do 14. listopada 2014., dok se prijedlozi poslovnih ideja očekuju zaključno s 1. prosincem 2014.

Prednost prilikom odabira imat će projekti koji:

  • svojom djelatnošću doprinose društvenom i/li gospodarskom razvoju lokalne zajednice;
  • nude moguću financijsku perspektivu za Inu;
  • dugoročno su održivi;
  • imaju pozitivan utjecaj  ili se bave aktivnostima u domeni zaštite okoliša;
  • odnose se na zadovoljavanje nužnih potreba društveno ugroženih i osjetljivih kategorija (djeca, žene, bolesni, stariji i nemoćni te marginalizirane skupine).

INA će budućim partnerima ponuditi povoljnije uvjete i cijene za dugoročni zakup lokacija, pomoć u razvijanju poslovne ideje te potencijalno sudjelovanje u realizaciji projekta kao investicijski partner, dok se od partnera očekuje da svoje stručno znanje, iskustvo i sposobnosti upotrijebe u interesu održivog i učinkovitog poslovanja, odnosno razvoja predloženih poslovnih ideja.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 449 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.
PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument