INA pokrenula natječaj za izbor najboljeg profesora/ice – NajMentor

Kao kompanija koja svoj razvoj temelji na znanstvenim dostignućima i suvremenim tehnologijama, a želeći nagraditi mentorski rad u odgoju mladih talenata, INA je pokrenula natječaj za izbor najboljeg profesora/ice iz matematike, fizike i kemije pod nazivom NajMentor.

NajMentor je osmišljen tako da je studentima tehničkih / tehnoloških, prirodoslovnih i fakulteta geoznanosti dana prilika da nominiraju profesora ili profesoricu iz srednje škole koji suu njima potakli želju za učenjem i napredovanjem i usadililjubav prema prirodnim znanostima. Nominacije se zaprimaju do 10. lipnja. Najbolji profesor u svakoj od kategorija dobiva plaketu i novčanu nagradu u iznosu od 5000 kuna, a profesoru koji prikupi najviše glasova u sve tri kategorije uručiti će se i NajMentor specijalna nagrada. Ni sudionici natječaja (studenti) neće ostati bez nagrade –najkreativniji razlog za nominaciju biti će nagrađen iPadom.

Spoznaja da su ljudi neiscrpni razvojni resurs i kapital određuje Inino poslovno ponašanje. U skladu s time, INA projektom NajMentor želi odati priznanje predanom mentorskom radu na razvoju potencijala mladih talenata od kojih se u budućnosti očekuje pozitivan doprinos, ne samo razvoju kompanija čiji će biti zaposlenici, nego i društva u cjelini.