INA ponovno dobila certifikat Poslodavac Partner

  • Treću godinu zaredom INA dobila ovo vrijedno priznanje
  • Prepoznata Inina nastojanja da ostane poslodavac prvog izbora
  • Primijenjeni najviši standardi struke u upravljanju ljudskim resursima

Zagreb, 16. rujna 2013. – Ini je danas svečano uručen certifikat Poslodavac Partner za 2012. godinu koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat je u ime kompanije primila direktorica Sektora upravljanja ljudskim resursima Vladimira Senčar Perkov.
Primarna svrha projekta Certifikat Poslodavac Partner je prepoznavanje i isticanje organizacija koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima te propagiranje i implementacija onih standarda koji dokazano i smisleno unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada. Ina je, zadovoljivši kriterije Certifikata, zaslužila nositi naziv Poslodavca Partnera te se, na taj način, pridružila kompanijama koje dijele najbolje prakse u upravljanju ljudskim resursima.
Ponovna dodjela ovog Certifikata našoj kompaniji dokazuje da je naša posvećenost razvoju i implementaciji najviših standarda u upravljanju ljudskim resursima prepoznata i od struke što je u skladu s našim nastojanjima da ostanemo poslodavac prvog izbora u Hrvatskoj. Ponosimo se što smo kroz protekle godine uveli značajne novine u naš sustav prepoznavanja i odabira najboljih kandidata te što smo se istovremeno usredotočili kako bismo odgovorili na potrebe naših zaposlenika i unaprijedili kvalitetu radnog okruženja.“ – izjavila je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Inina Sektora upravljanja ljudskim resursima.
Proces certificiranja sastoji se od bodovanja kvalitete sljedećih područja i procesa: strategija, regrutiranje i selekcija, rad, motivacija i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj i odnos prema zaposlenicima, a dodjeljuje se organizacijama koje, bez obzira na veličinu i eksponiranost u javnosti, zadovoljavaju standarde u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat je Ini, u ime organizatora, tvrtke SELECTIO uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 454 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument