INA ponovno dobila certifikat Poslodavac Partner

  • Četvrtu godinu zaredom INA dobila priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima
  • Ispunjavanje visokih standarda preduvjet je za dobivanje ovog certifikata

Zagreb, 19. prosinca 2014. – Ini je danas svečano uručen certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat je u ime kompanije primila Vladimira Senčar Perkov, direktorica Inina Sektora upravljanja ljudskim resursima.
Ponovnim dobivanjem certifikata Poslodavac Partner, već četvrtu godinu zaredom potvrđeni su visoki standardi kvalitete Ininih procesa i ona se ponovno našla u društvu kompanija koje se na hrvatskom tržištu ističu po najboljim praksama u upravljanju ljudskim resursima. Aleksandar Zemunić, član Uprave, uručio je Ini ovo vrijedno priznanje u ime organizatora, kompanije SELECTIO.
Ponosni smo da rezultati pokazuju da se upravljanje ljudskim resursima u Ini dodatno poboljšava iz godine u godinu, što je rezultat predanog rada i motivacije svih kolega unutar tima, te im ovom prilikom još jednom zahvaljujem na tome“, izjavila je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Inina Sektora upravljanja ljudskim resursima.
Uspjeh poslodavca u području upravljanja ljudskim resursima neovisno se procjenjuje kroz ocjenjivanje 45 procesa upravljanja, a ispunjavanje visokih standarda preduvjet je za dobivanje certifikata. Zahvaljujući provjerenoj metodologiji, certifikat Poslodavac Partner se koristi i kao izuzetno kvalitetan alat za procjenu, dizajn i razvoj procesa upravljanja ljudskim resursima.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr Priloženi dokument