INA ponovno nagrađuje najbolje eko projekte škola

Zagreb, 5. listopada – Povodom nove školske godine 2011./2012. a  s ciljem poticanja rada s mladima, INA, d.d. u suradnji s Novim listom d.d. pokrenula je 26. rujna natječaj  u sklopu kojeg će nagraditi tri najbolja eko projekta osnovnih i srednjih škola.

INA ovaj projekt provodi drugu godinu zaredom a uspješnost prošlogodišnjeg natječaja potvrđena je sudjelovanjem 58 škola iz cijele Hrvatske sa 60 maštovitih, originalnih i dobro razrađenih projekata. Pobjedu su u konačnici odnijele OŠ Antun Nemčić Gostovinski iz Koprivnice za eko projekt “Mapa zaštićenih dijelova prirode Koprivničko-križevačke županije“, OŠ Vladimira Nazora iz Crikvenice za eko projekt “Proizvodnja eko-sapuna iz maslinova ulja“ i Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola iz Zadra za eko projekt “Smokva – kraljica Mediterana“.

Svi razredi, učenici i voditelji svih osnovnih i srednjih škola pozvani su stoga i ove godine da prijave svoje  eko projekte koje namjeravaju realizirati u tekućoj školskoj godini na natječaj koji traje do 18. listopada 2011. na adresu NOVI LIST (Marketing, Natječaj za eko projekte), Zvonimirova 20a, 51000 Rijeka.

Prijavljeni projekti bit će ocijenjeni od strane stručne komisije koja će po svojoj prosudbi tri projekta nagraditi novčanom nagradom:

  • nagrada 10.000,00 kuna
  • nagrada   8.000,00 kuna
  • nagrada   7.000,00 kuna

Priloženi dokument