INA ponovno podržala gimnastički klub MZ Macan

  • INA potpisala sponzorski ugovor s MZ Macan u kojem trenira i srebrni gimnastički olimpijac Filip Ude
  • Filip Ude i INA Klub volontera održali zajedničku volontersku akciju i pomogli udruzi „Prijatelji“ koja brine o napuštenim životinjama

Zagreb, 21. travnja 2016.- Gimnastički klub Marijan Zadravec-Macan iz Čakovca i INA potpisali su danas sponzorski ugovor u sklopu kojega je INA podržala rad Kluba u kojem trenira i srebrni gimnastički olimpijac Filip Ude, a koji će ovo ljeto Hrvatsku predstavljati i na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.
Pozdravljajući okupljene, direktorica Ininog Sektora korporativnih komunikacija, Marina Burazer, izjavila je „U Ini nam je veoma drago što ste u nama još jednom prepoznali pouzdanog partnera i čast nam je što imamo priliku podržati gimnastički klub koji se svojim kontinuiranim i predanim radom proslavio kao jedan od najboljih klubova u našoj zemlji. Iskoristila bih ovu priliku da čestitam Filipu i njegovom timu na odličnom plasmanu za Olimpijske igre u Rio de Janeiru i mislim da dijelim uvjerenje svih kada kažem da ne sumnjam kako će i na ovim olimpijskim igrama ostvariti vrhunski rezultat i upisati svoje ime, ali i ime svojeg kluba i Hrvatske u povijest olimpijskih igara“.

Nakon potpisivanja sponzorskog ugovora INA Klubu volontera pridružio se Filip Ude te su održali volontersku akciju u čakovečkoj udruzi „Prijatelji“ koja se brine o napuštenim psima Međimurske županije. Ovom prilikom, proslavljeni Filip Ude postao je i počasni član Ininog Kluba volontera.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr