INA ponovno sudjelovala na Student Future Day

Zagreb, 10. travnja– INA- Industrija nafte, d.d. sudjelovala je danas na osmom Student Future Day događanju koje se tradicionalno održava u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (ZŠEM). SFD je ponovno uspio okupiti veliki broj studenata i predstavnika vodećih hrvatskih kompanija, te poslužiti kao platforma za povezivanje mladih stručnjaka i potencijalnih poslodavaca. Predstavnici Ine iskoristili su ovu priliku da studentima predstave detaljne odgovore na brojna pitanja i objasne poslovne procese u kompaniji, kao i različite Inine projekte usmjerene na mladu populaciju i studente, dok su studenti i ove godine iskazali značajan interes za zapošljavanje i odrađivanje prakse u Ini.

Također, predstavnici Ine sudjelovali su na stručnom dijelu događanja, okruglom stolu na temu „„Odgovori odjela ljudskih potencijala na trendove tržišta rada“. Sudionici su raspravljali o planiranju ljudskih potencijala, metodama selekcije i kompetencijama koje su potrebne kod kandidata. Također se dotaknulo pitanje očekivanja svih uključenih strana, kako poslodavaca tako i kandidata u procesu selekcije te izazovima s kojima se menadžeri danas susreću u kvalitetnom upravljanju ljudskim resursima.

Inina predanost razvoju potencijala svojih zaposlenika i inicijative usmjerene na privlačenju najkvalitetnijih kadrova potvrđena je Certifikatom Poslodavac Partner, koji je Ini dodijeljen za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Inin inovativni i sveobuhvatni pristup upravljanju ljudskim resursima prepoznat je i u studentskoj populaciji, što potvrđuje „Zlatni indeks“ u kategoriji kompanija s najboljim imidžom po mišljenju studenata, koju nam je Ini ove godine dodijelila studentska udruga e-Student.Priloženi dokument