INA ponovno sudjeluje u Case Study Competition

INA-Industrija nafte, d.d. sudjelovala je danas na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na svečanom otvorenju Case Study Competition (CSC), natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva namijenjenog studentima. Natjecanje je organizirao CSC tim, koji je dio studentske udruge eSTUDENT, dok INA drugu godinu zaredom sudjeluje u natjecanju sa svojim poslovnim slučajem.

Prisutnim studentima obratili su se i začetnici ideje eSTUDENT-a i CSC-a, doc.dr.sc. M. A. Omazić i dr.sc. Domagoj Hruška, koji su naglasili kako je ovaj oblik angažiranosti veoma važan za studentsku zajednicu. Studentima su također predstavljeni poslovni slučajevi svih 15 kompanija koje sudjeluju u ovogodišnjem natjecanju.

CSC je najveće studentsko natjecanje ove vrste u Republici Hrvatskoj koje se održava osmi put zaredom, a u ovoj akademskoj godini uživa i potporu predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, dok  ukupni nagradni fond iznosi preko 250 000 kuna. Na natjecanje se mogu prijaviti studenti u timovima od 2 – 4 ljudi, a svako poduzeće nagrađuje najuspješniji tim sa 10 000 kn, dok će drugoplasirani i trećeplasirani tim osvojiti  4 000 kn, odnosno 2 000 kn. Također, moguće je osvojiti i priliku za praksu, pripravnički staž ili odlaske na seminare u navedenoj protuvrijednosti. Studentima će u nadolazećim danima biti prezentirani poslovni slučajevi svih prijavljenih kompanija, a prezentacija Ininog slučaja održati će se 6. ožujka.

Prijave na natjecanje traju od 28. 2. do 11. 3. 2012. putem linka www.estudent.hr/csc, a dodatne informacije dostupne su na  www.estudent.hr/csc te na Facebook stranici CSC-a.Priloženi dokument