INA pozdravila devetu generaciju Growww pripravnika

  • S novih 38 pripravnika INA je i dalje vodeći hrvatski poslodavac po zapošljavanju mladih visokoobrazovanih kadrova
  • U devet godina Growww-a, INA je zaposlila gotovo 650 diplomanata

Zagreb, 3. rujna 2018. – Potpisivanjem ugovora o radu, danas je jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi započelo 38 pripravnika, odabranih i zaposlenih u sklopu programa Growww, čime INA potvrđuje svoju titulu vodećeg hrvatskog poslodavca po zapošljavanju mladih visokoobrazovanih kadrova. Na ovogodišnji Inin natječaj za zapošljavanje pripravnika pristigle su prijave za različita poslovna područja – od naftnog rudarstva i geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike i ekonomije pa do društvenih znanosti.

Prvi radni dan pripravnika tradicionalno je održan kao Dan orijentacije na kojem ih se kroz cjelodnevni program, uz različita interaktivna natjecanja i panel raspravu bivših pripravnika Growww programa, upoznalo s aktivnostima kompanije i timovima u kojima će započeti svoju karijeru. Tom prilikom nove Growwwovce pozdravio je Inin član Uprave, Niko Dalić koji je istaknuo: Mladi su pokretačka snaga svakog društva, generator rasta i razvoja svake države, a INA je toga itekako svjesna. U posljednjih devet godina zaposlili smo gotovo 650 diplomanata, a da smo provodili dobru strategiju upravljanja ljudskim potencijalom, dovoljno govori činjenica da je INA najveći hrvatski izvoznik te gospodarski predvodnik na tržištu. Kao velika kompanija s više od 10 tisuća zaposlenika, INA pripravnicima pruža različite mogućnosti timskog, ali i individualnog razvoja i poticajnu okolinu za razvoj profesionalnih vještina i znanja koja će im koristiti u karijeri. Pripravnicima čestitam na uspjehu u izazovnom selekcijskom procesu zbog čega danas s ponosom mogu reći da postaju članovi Ininog tima.”

Baš kao i njihovi kolege iz prethodnih Growww generacija, pripravnici će proći detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina postrojenja, dok će se njihov rad i učinkovitost nadgledati i ocjenjivati uz kontinuirano vodstvo mentora.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 496 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument