INA poziva studente da odaju priznanja najboljim srednjoškolskim profesorima kroz natječaj NajProfesor/ica

  • Kompanija osmu godinu zaredom daje priliku studentima da nominiraju srednjoškolske profesore koji su im ostali u posebnom sjećanju
  • Prijave na ovogodišnji natječaj otvorene su do 15. lipnja na www.ina.hr/najprofesor

Zagreb, 15. svibnja 2019. – INA je danas pokrenula osmi po redu natječaj NajProfesor/ica u sklopu kojeg studenti imaju priliku nominirati profesora ili profesoricu iz srednje škole koji su u njima potaknuli želju za učenjem i napredovanjem te usadili ljubav prema prirodnim znanostima.

Profesore je moguće nominirati u područjima matematike, fizike i kemije, a nominirati ih mogu njihovi bivši učenici, današnji studenti tehničkih i tehnoloških fakulteta, prirodoslovnih fakulteta i fakulteta geo-znanosti. Po završetku natječaja najboljem profesoru u svakoj od kategorija uručit će se priznanje i novčana nagrada od 5.000 kuna, dok će student koji ponudi najkreativniji razlog za nominaciju osvojiti tablet. INA je ovaj projekt pokrenula s ciljem naglašavanja važnosti mentorskog rada u odgoju mladih talenata, a dosadašnji natječaji postigli su veoma dobar odaziv među studentima.

INA poziva studente da svoje nominacije podnesu do 15. lipnja putem obrasca za nominaciju na www.ina.hr/najprofesor.


O INA Grupi 
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

PR             
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument