INA poziva studente da se prijave na online natjecanje Freshhh 2015.

  • Šestu godinu zaredom, hrvatski studenti imaju priliku sudjelovati u zanimljivom međunarodnom online natjecanju
  • Timovi se za pobjedu bore rješavajući zanimljive, ali izazovne zadatke iz područja naftne industrije
  • Studenti su pozvani da se prijave do 3. travnja putem stranice www.freshhh.net

Zagreb, 11. ožujka 2015.- Šestu godinu zaredom INA poziva hrvatske studente da se uključe u Freshhh; virtualno međunarodno natjecanje u kojem se za pobjedu bore upravljajući svojim virtualnim resursima u izazovnom svijetu naftne industrije. Najbolje plasirani timovi dobit će priliku za sudjelovanje u završnici natjecanja 28. svibnja u Budimpešti s kolegama iz cijelog svijeta, osvajanje bogatih novčanih nagrada, kao i mogućnost zaposlenja u MOL Grupi.  

Na natjecanje se mogu prijaviti tročlani timovi studenata tehničkih i poslovnih fakulteta, koji pokazuju zanimanje za industriju nafte i plina te su spremni na rješavanje izazovnih zadataka iz spomenutog područja. Cilj ovog natjecanja, koje je proteklih godina doživjelo uspjeh među studentima u Hrvatskoj, je približiti svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja te ih zainteresirati za rad u ovom dinamičnom području, kojeg je i INA dio. Natjecanje će se održati u dva kruga; prvi u trajanju od 6. do 22. travnja te drugi krug od 23. do 30. travnja.

Svi zainteresirani kandidati pozvani su da se uključe u natjecanje putem linka https://www.freshhh.net/ do 3. travnja 2015., gdje su također objavljene i sve potrebne informacije i detalji o igri.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument