INA prijatelj portala srednja.hr

Nakon što se INA- Industrija nafte, d.d. brojnim programima uspješno približila studentskoj populaciji te privukla talente kroz programe Growww i Freshhh, kompanija se odlučila na širenje inicijative i približavanje srednjoškolskoj populaciji. Kao rezultat takvih nastojanja, INA se sada može pohvaliti i suradnjom s najpoznatijim portalom namijenjenom srednjoškolcima, srednja.hr.

Suradnja je ostvarena kroz projekt INA pitalica, u kojoj će srednjoškolci odsada moći sudjelovati rješavanjem matematičkih zadataka i logičkih problema. Udruga Mladi nadareni matematičari “Marin Getaldić” svaki mjesec osmišljavat će novi set pitanja, a pobjednici će se birati jednom mjesečno. Najbolji u rješavanju INA pitalice imat će priliku osvojiti nagrade iznenađenja koje osigurava INA.

Studentska udruga Mladi nadareni matematičari “Marin Getaldić” bavi se radom sa srednjoškolcima zainteresiranim za matematiku, za sve zanimljivo i lijepo, teško i izazovno, što se ne radi u redovnoj nastavi. Više o radu udruge možete saznati na www.getaldic.org

INA svojim angažmanom u zajednici podupire različite inicijative vezane za odgoj, obrazovanje i profesionalno usavršavanje, a suradnja s portalom srednja.hr još je jedan korak u prepoznavanju potencijala mladih i darovitih ljudi i nagrađivanje njihova talenta i rada.

Srednja.hr je portal namirenjem srednjoškolskoj populaciji, koji nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja vezanih za školu, ali i slobodno vrijeme. Učenici, stoga, na portalu mogu pronaći mnoštvo korisnih savjeta vezanih za njihovo obrazovanje, ali se i informirati o najnovijim događanjima u zemlji i svijetu, glazbi i filmovima te raznim drugim sadržajima. INA pitalici na portalu srednja.hr možete pristupiti putem linka www.srednja.hr/index.php/ina-pitalicaPriloženi dokument