INA primila nagradu za razvoj volonterstva na području Slavonije i Baranje

OSIJEK, 3. prosinca – INA – Industrija nafte, d.d. primila je nagradu Volonterskog centra Osijek za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva na području Slavonije i Baranje za organiziranu akciju menadžmenta Ine u bojanju dvorišne ograde SOS Dječjeg sela Ladimirevci u srpnju ove godine.
Nagradu je Draganu Cveniću, direktoru Inina Okruga Slavonija, na svečanoj dodjeli održanoj u Arheološkom muzeju u Osijeku uručila Sandra Jakelić, predsjednica Upravnog odbora Volonterskog centra.

Tom prilikom, Dragan Cvenić je istaknuo: „Vrijednost akcije koju smo organizirali u SOS Dječjem selu Ladimirevci nije samo u  novčanoj potpori, već i u tome što je donacija dodatno osnažena društveno korisnim radom čime smo htjeli istaknuti važnost aktivnog uključenja kompanije u život lokalne zajednice u kojoj djelujemo.“

Volonterski centar Osijek već petu godinu zaredom povodom Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca dodjeljuje volonterske nagrade u četiri kategorije uz podršku Savjeta za razvoj volonterstva kojeg čine ugledni pojedinci iz zajednice, a čija je uloga selekcija kandidata i odluka o dodjeli nagrade.

INA, kao društveno odgovorna kompanija tradicionalno ulaže u lokalnu zajednicu te osim organizirane akcije menadžmenta i donacije SOS Dječjem Selu Ladimirevci, INA je, kao služeni partner Europskog prvenstva u vaterpolu održanom krajem kolovoza i početkom rujan u Zagrebu od svake prodane ulaznice na Ininim benzinskim postajama donirala dvije kune SOS Dječjem selu Lekenik. Osim donacije, INA je dala i potporu akciji „Navijajmo kulturno“ koju je pokrenulo SOS Dječje selo Lekenik u cilju poticanja fer navijanja na sportskim natjecanjima i osjećaja poštovanja prema sportu i navijanju uopće i kampanji „Dom ispunjen osmijehom“ kojom se želi pokazati koliko je za djecu važno da imaju dom ispunjen srećom.Priloženi dokument