INA prva na listi TOP 5 Poslodavaca Partnera

Zagreb, 15. listopada 2020. – INA je svrstana na vodeće mjesto TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2020. godinu. Riječ je o probranom društvu tvrtki koje su u protekloj godini postigle najviše ocjene prilikom certifikacije njihovih procesa upravljanja ljudskim resursima.

Nakon provedenih analiza sustava upravljanja ljudskim resursima kompanija prema najboljim svjetskim praksama, koje provodi konzultantska kuća SELECTIO u okviru projekta Certifikat Poslodavac Partner, INA je ostvarila najveće ocjene te predvodi društvo najboljih TOP 5 Poslodavaca partnera za 2020. godinu.

Kompanija će s dobrim praksama nastaviti i dalje, usprkos godini prepunoj izazova zbog pandemije koronavirusa, jer želi pozitivno i motivacijsko radno okruženje za radnike, istaknula je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini te dodala: Fokusirani smo na dobrobit radnika, s naglaskom na usklađenje privatnog i poslovnog života, kao i na njihovu motivaciju za koju smatramo da je ključ uspjeha. Surađujemo s našim poslovnim jedinicama i radnicima te prema njihovim potrebama kreiramo rješenja koja struka prepoznaje i nagrađuje iz godine u godinu. Kroz platformu beneFIT osigurali smo niz pogodnosti koje doprinose zdravlju i dobrobiti. Naši fleksibilni oblici rada pomogli su nam u brzoj prilagodbi radu na daljinu u uvjetima pandemije, a i ranije su nam omogućavali privlačenje, zapošljavanje i zadržavanje talenata. Posjedujemo i tradiciju internog dijeljenja znanja među kolegama putem naše platforme INA Akademije. Od ovog sustavnog pristupa razmjene znanja iz raznih područja nismo odustali ni u pandemiji već smo je prebacili na virtualne kanale. Zadovoljstvo nam je što smo prepoznati kao vodeći poslodavac.

Iz SELECTIO-a poručuju kako već devet godina, koliko INA sudjeluje u projektu Certifikat Poslodavac Partner, prate njene kontinuirane napore da za sve svoje radnike osigura radna mjesta na kojima se mogu profesionalno razvijati i osjećati motivirano, sigurno i zadovoljno. „U kompleksnom sustavu kao što je INA, osiguravanje visoke razine kvalitete upravljanja radnicima na svim organizacijskim razinama izrazito je složen i zahtjevan proces, što ovom uspjehu zasigurno daje još jednu dodatnu težinu. Izrazito nam je drago što Inu vidimo među TOP 5 Poslodavcima Partnerima već drugu godinu zaredom. Naše iskrene čestitke!“, poručila je Martina Kessler, Voditeljica organizacijskog razvoja.

INA se lani na istoj listi našla među tri najbolja Poslodavca Partnera, a ovogodišnje prvo mjesto je potvrda nastavka kvalitetnog rada u području upravljanja ljudskim resursima.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

 PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr

 width=