INA se predstavila na ACMT Career Education Days

Na ACMT Career Education Days koji su održani na Američkoj visokoj školi za management i tehnologiju u Dubrovniku i ove se godine predstavila Ina. Riječ je o dvodnevnom tradicionalnom događaju koji se organizira svake godine u siječnju s ciljem profesionalnog usmjeravanja studenata i pružanja potrebnih informacija koje će im pomoći u planiranju njihovih karijera.
 
Na najstarijem sajmu karijera u Hrvatskoj, uz  Inu koja je u svojoj prezentaciji dala naglasak na Growww program namijenjen mladim talentima, predstavile su se i razne internacionalne kompanije te kompanije iz regije. Studenti koji su iskazali velik interes za Ininu prezentaciju mogli su tako saznati zašto su Ini važni mladi talenti i energija koju donose, kako je razvijati karijeru u jednoj od vodećih naftnih kompanija u regiji, koje ih sve mogućnosti i prilike očekuju te više informacija o samom Growww programu.

Growww program usmjeren je na zapošljavanje mladih talenata različitih stručnih profila i po identičnim principima se provodi u svim zemljama u kojima se nalaze tvrtke članice MOL Grupe. U Hrvatskoj je po prvi puta proveden 2010., a  namijenjen je studentima završnih godina fakulteta i mladim stručnjacima koji imaju do dvije godine radnog iskustva.

„Predstavljanjem na ovom sajmu željeli smo mladima približiti Inu i mogućnosti koje ima se nude, a upravo je program Growww koji je među studentima prepoznat kao dobra poslovna prilika,  idealan način da svaki pojedinac iskaže svoje talente, umijeća i ideje, dok će oni najbolji dobiti priliku i stalnog zapošljavanja,“ – naglasila je Zdravka Demeter Bubalo, direktorica Ininog Sektora upravljanja ljudskim resursima.

Već je u prvoj godini provođenja program izazvao veliki interes mladih talenata, zaprimljeno je preko 880 prijava, a zaposleno preko 100 pripravnika kojima će se nakon godine dana pripravničkog stažiranja pružiti mogućnost stalnog zapošljavanja u jednoj od članica Mol Grupe. Svi zainteresirani kandidati za Growww 2011. moći će se prijaviti u periodu od  veljače do svibnja, a detaljnije informacije uslijedit će uskoro.